Start cursussen ‘bijzondere’ talen bij VU

04 oktober 2012

PAPENDRECHT - Na de herfstvakantie (vanaf 28 oktober) gaat er bij Volksuniversiteit Papendrecht nog een flink aantal taalcursussen van start. Het betreft hier de speciale talen, nl. Chinees, Russisch, Arabisch en Nieuwgrieks. De eerste 3 talen worden alleen op een beginnerniveau aangeboden en in Dordt gegeven. Nieuwgrieks heeft een niveau 1 en 2 en wordt in Papendrecht gegeven. 

Buiten deze bijzondere taalcursussen kan men na de herfstvakantie ook nog starten met Frans Conversatie op de  dinsdagmiddag of Engels Conversatie 1 of 2 op de maandagavonden.
Voor meer informatie over de cursussen of inschrijving kan men terecht op de website www.vupapendrecht.nl. Ook kan men contact opnemen met het secretariaat via 078-6154764.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.