ASAF zoekt projectzangers voor ‘The Crucifixion’

29 augustus 2012

PAPENDRECHT - Het Christelijk gemengd koor ASAF uit Papendrecht is op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen die op projectbasis willen meewerken aan de uitvoering van ‘The Crucifixion’. Dit concert zal plaatsvinden op D.V. 23 maart 2013 in de Grote Kerk in Dordrecht. Na de zomervakantie zal om de 2 weken aan dit werk worden gestudeerd, onder de bezielende leiding van dirigent Hans van Blijderveen.

‘The Crucifixion’ is in 1887 gecomponeerd door Sir John Stainer, en is een meditatie over het lijden van Jezus Christus. Het werk is geschreven voor tenor- en bassoli, 4-stemmig koor en orgel. De hymnes (gezangen) worden in wisselzang door koor en gemeente gezongen. Aan het concert wordt verder meegewerkt door Arco Mandemaker (tenor), Sander Heutinck (bas), Arie van der Vlist (orgel), Jolanda den Houter (hobo) en Severin van Dijk (fluit).

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om vanaf maandag 10 september elke 2 weken mee te repeteren, en op 23 maart 2013 mee te zingen met de uitvoering van dit prachtige en indrukwekkende werk. De repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Hervormd Centrum ‘De Ark’, Rubensstraat 35 in Papendrecht.

Voor meer informatie en/of om u aan te melden (graag voor 10 september), kunt u contact opnemen met Annette Oudenes, tel. 0184-413969. U kunt ook een e-mail sturen naar info@asafpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.