Anne Frankschool wint een skelterbaan voor een dag

22 juni 2012
Anne Frankschool wint een skelterbaan voor een dag

PAPENDRECHT - Op donderdag 21 juni stond er een reuze skelterbaan op het plein van de Anne Frankschool. Deze school mocht de baan een dag gebruiken doordat ze de spandoekenwedstrijd van C1000 hadden gewonnen tijdens de avondvierdaagse.

Om de beurt mocht iedere klas een tijdje gebruik maken van de baan, waar de kinderen duidelijk veel plezier in hadden!
Ze verreden onderling spannende races en kregen ook nog eens een fraaie foto!

Foto: Wim Schut

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.