RTV Papendrecht viert eerste verjaardag met gezellige Open Dag

18 juni 2012
RTV Papendrecht viert eerste verjaardag met gezellige Open Dag

PAPENDRECHT - Op zaterdag 16 juni hield RTV Papendrecht een Open Huis ter ere van hun eerste verjaardag.
Enkele honderden bezoekers wandelden over de hele dag verspreid door de studio’s van de omroep. Workshops, rondleidingen, radio maken en natuurlijk het springkussen van Richard Vermey, alles kwam uitgebreid aan bod.
 
Drie belangrijke resultaten heeft deze dag opgeleverd. De enthousiaste medewerkers van RTV Papendrecht zagen elkaar weer eens bij elkaar. De Papendrechtse inwoners weten nu hoe hun eigen omroep er uit ziet. En er hebben zich een stuk of zes enthousiaste kandidaat-medewerkers aangemeld.
 
Al met al hebben de  bezoekers en vrijwilligers van RTV Papendrecht de eerste verjaardag van de Papendrechtse lokale publieke omroep feestelijk gevierd.
 
Foto: Ron Tiben
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.