Geslaagden bij CSG De Lage Waard

15 juni 2012
Geslaagden bij CSG De Lage Waard

PAPENDRECHT - Op de beide vestigingen van De Lage Waard zijn de afgelopen week veel geslaagden te feliciteren. Mogelijk volgen straks nog meer geslaagden die in de herkansing zijn geslaagd. Hieronder volgt een overzicht:

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg - Leerwerktraject

ALBLASSERDAM: Martin Leslie Schoggers,
DORDRECHT: Hendirk Armando van Neck,
NIEUW-LEKKERLAND: Thomas de Vreede,
PAPENDRECHT: Antonio Jonatan Bongila, Patrick van den Broek, Shirley Koorevaar, Rowena Saffignani, Ritchie Romano de Waardt

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg

ALBLASSERDAM: Ramona Brandwijk, Davy Fama, Kim van Klei, Patricia Langendam, Rosalie van Tiggele, Marc de Vries, Denise Westerbeek,
DORDRECHT: Juliëtte van den Berg, Fabian van Dee, Demi van Griensven, Maurits den Houter, Rachelle Lorijnen,
HENDRIK-IDO-AMBACHT: Jessica Collée, Carmen van Maren,
NIEUW-LEKKERLAND: René Bentlage, Michael Dekker, Jordy Saltzmann
OUD-ALBLAS: Jessica Kooiman, Janine Mak,
PAPENDRECHT: Chamyra Bonora, Stephanie Bouw, Laura van Dijk, Jeffrey Dwarswaard, Darryl van Geffen, Max Koppelaar, Manuela de Kreek, Tie Kieuw Lee, Mitch Louts, Henk Moes, Chantal van Rikxoort, Cristel Spek, Jaron Unger, Wesley Verheij, Maurits Vink, Tycho Vis, Marcel de Waard,
SLIEDRECHT: Maartje Schorer,
ZEVENBERGSCHEN HOEK: Melvin Stout

VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg

ALBLASSERDAM: Okan Bayramoglu, Nicole Bijl, Anouk den Braanker, Joris de Graaf, Melissa de Jong, Elena Lagendijk, Marlon Soerink, Wilan Stam, Hayat Tarqaat, Cheryl Tiemens, Marieke Tuijtel, Mike Uitman, Collin Vaudo, Bart Verkerk, Nicole Versluis, Daphne Zonnevijlle,
DORDRECHT: Stefan Adam, Dion Dorresteijn, Leroy van Drunen, Axel Dubbeld, Daan Groeneveld, Emiel de Jong, Melissa de Jonge, Maaike van Leest, Jesse Ritmeester, Nicole Rotteveel, Nigm Tarek Omar Soliman, Gerben Waaijers,
HENDRIK-IDO-AMBACHT: Sophie Meuldijk,
NIEUW-LEKKERLAND: Jaimy Bravenboer, Shayne Dekens, Jason Donkersloot, Randy Oostrom, Richard van Wijk, Alexander van Wijnen,
OUD-ALBLAS: Job de Keizer, Emma de Kloe, Lisa van den Oever, Raiza Ritmeester, Jamie Stolk, Walter Verheij,
PAPENDRECHT: Sanne Beeftink, Sander Blokland, Danny Bouter, Angela Fijnekam, Nathalie de Geus, Pepijn de Haan, Erik den Haring, Leanne in 't Hout, Souhaila Jahouhi, Evelien Koutstaal, Denise Langerak, Jessica Mooren, Carmen Muilwijk, Cynthia Reedijk, Noëlle de Reus, Niels Rietveld, Dylan Verhoeven, Julia Vischer, Roos Visser,
RIDDERKERK: Floris Holterhues, Craig van Reede,
SLIEDRECHT: Demi Bahadoer,
ZWIJNDRECHT: Shaniqua Grampon

VMBO Theoretische Leerweg

ALBLASSERDAM: Nathalie Arnóczky, Robbin van der Bok, Lars de Bruijn, Martin Buizert, Yazz Djorai, Kelly Goeman, Pim Groenendijk, Simone Hoek, Melissa de Jong, Bart Klijnjan, Dima Markov, Riejanne Ponse, Savannah Rijkuiter, Jeroen Sluimer, Lisa Stout, Rowin Vonk, Emma Waaijer, Youri de Waal, Melanie Zanen,
BLESKENSGRAAF CA: Dylan van der Eijk,
DORDRECHT: Andy van der Gaarden, Dinja Heutink, Thomas de Klerk, Jasper Koops, Sander Kouwenhoven, Ilona Meinen,
HENDRIK-IDO-AMBACHT: Shirley Straatman,
NIEUW-LEKKERLAND: Bonita Slingerland,
OUD-ALBLAS: Elias Balfoort, Shirley de Bruijn, Jasper Jongeneel, Mark Spruijt, Linda Stuurman,
PAPENDRECHT: Youri van den Berg, Laura Bliek, Marit Borsje, Vivian Bosua, Jonathan da Conceiçao Ferreira, Mike Herrewijnen, Baris Kerem, Robin Knipscheer, Léon Kruit, Lucas Lammers, Mathieu van Maurik, Fabio Petiet, Nicky de Ruiter, Naomi van Russel, Stefan Schipper, Annebouke Snel, Sanne Sommeling, Martine Troost, Patrick Verdoorn, Roel Verheul, Jacqueline Verweij, Melvin van der Wees, Olav van Wijngaarden,
SLIEDRECHT: Rosanne Mostert,
STREEFKERK: Jelle Boer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.