Stichting Dierenambulance Papendrecht gaat belletje trekken

12 juni 2012
Stichting Dierenambulance Papendrecht gaat belletje trekken

PAPENDRECHT - Stichting de Dierenambulance Papendrecht, dat onlangs is opgericht, gaat binnenkort collecteren in Papendrecht.
De gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven.
 
Wilt u het werk van de Stichting Dierenambulance steunen met een paar uurtjes tijd? Ga dan in de collecteweek met de collectebus op pad. Dat kan in uw eigen wijk, of, als u dat liever wilt, in een andere wijk. Op het moment dat u het beste uitkomt, binnen de collecteweek.

•U gaat (binnen de collecteweek) op pad wanneer het u uitkomt
•U bepaalt samen met de collecteleider waar u de collecte loopt
•U beslist hoeveel u loopt

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Hennie Bakker, tel. 06 –- 42 05 84 20.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.