Brand bij kelderboxen aan de Staringlaan

15 mei 2012
Brand bij kelderboxen aan de Staringlaan

PAPENDRECHT - PAPENDRECHT - In een woningencomplex aan de Staringlaan heeft maandag avond een kleine brand gewoed bij de kelderboxen. 

 
Doordat er veel rook vrij kwam die zich door de centrale hal van de flat verspreiden moesten een aantal bewoners van de bovengelegen verdieping op last van de brandweer tijdelijk hun woning verlaten. 
 
Na het ventileren van de hal kon iedereen weer terug naar de woningen. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.