Nieuwe Gezondheidscentrum De Zorgmolen officieel geopend

11 mei 2012

 PAPENDRECHT - Dit weekend wordt het nieuwe Gezondheidscentrum De Zorgmolen officieel geopend.

Het gerenoveerde pand is stevig onder handen genomen om er een mooi compleet Gezondheidscentrum van te maken. Met veel enthousiaste disciplines onder een dak vormt zich een mooi en zeker eerstelijnszorg van de toekomst.
De buitenkant van het pand is helaas voor de opening nog niet helemaal zoals gepland, maar dit voorjaar komt daar verandering in. Alles wordt netjes opgeschilderd en er komt een mooie ingang, zodat het duidelijk en makkelijk vindbaar is voor iedereen.
 
De binnenkant van het pand is inmiddels een mooi fris en helder centrum. Zodra u binnenstapt kunt u op het verwijsbord zien welke kant u heen moet. Er zijn twee verdiepingen die bereikbaar zijn met de trap en de lift waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Op iedere deur staat subtiel aangegeven welke discipline zich daar bevindt en door plaats te nemen in de wachtkamer wordt u vanzelf opgehaald wanneer u een afspraak heeft.
 
In totaal zijn er 12 disciplines in het centrum gevestigd namelijk; huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten, logopedie, mensendiecktherapie, huidtherapie, podotherapie, medisch pedicure, maatschappelijke diensten, thuiszorg, verloskundige en kinder- en jeugdpsychologie.
 
Er wordt al gewerkt, maar de Open dag vindt plaats op vrijdag 11 mei van 18.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 12 mei van 9.00 – 14.00 uur. 
 
Deze dagen zijn er om makkelijk kennis te maken met het gebouw, maar zeker ook met de personen binnen het gebouw die graag uw vragen beantwoorden of u een kijkje laten nemen op hun afdeling. 
 
Op vrijdag 11 mei is er ‘s middags van 15.00 – 17.00 uur een officiële opening waarbij er een drietal toespraken zullen worden gehouden door o.a. huisarts Harry de Lathouder en wethouder Joke Reuwer waarna aansluitend het lintje wordt doorgeknipt en het pand officieel open gaat. Dit is uitsluitend voor genodigden. Vanaf 18.00 uur komt de gastvrouw het gezondheidscentrum opening voor iedereen die interesse heeft even langs te komen. Op zaterdag wordt om 9.00 uur het centrum wederom open gesteld voor publiek en is er van 10.00 uur tot 13.00 uur een grime activiteit voor de kinderen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.