Hans Hulswit gaat Culturele Raad Papendrecht verlaten

16 december 2011
Hans Hulswit gaat Culturele Raad Papendrecht verlaten

PAPENDRECHT - De voorzitter van de stichting Culturele Raad Papendrecht, Hans Hulswit, heeft aangekondigd te zullen vertrekken. Hij vindt dat het zowel voor de CRP als voor hemzelf tijd is voor iets nieuws.

Hans Hulswit werd in november 2000 gekozen tot voorzitter van de CRP, die toen nog een functionele raad was van de gemeente. In 2004 werd door de gemeenteraad besloten de uitvoerende en adviserende taken van de CRP te scheiden. Zo kwam er in januari 2005 een Culturele Adviesraad en werd in de loop van 2005 de "oude" CRP omgebouwd tot een stichting, die zich met de uitvoerende taken ging bezighouden. De officiële oprichting vond plaats op het kantoor van notaris Koos Stasse op 15 augustus 2005 waarbij Hans Hulswit zijn handtekening onder de stichtingsakte zette.
 
Hans Hulswit is sinds 1990 lid van de CRP. Hij zal zijn taken als voorzitter nog tot het einde van het lopende culturele seizoen vervullen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.