Jacobine Geel leidt ontmoetingsavond met de politiek

20 februari 2012

PAPENDRECHT - De gemeenteraad organiseert 13 maart a.s. de jaarlijkse ontmoetingsavond met de politiek in Theater De Willem. Discussieleider van die avond is de bekende presentatrice en columniste Jacobine Geel.

 De bijeenkomst start om 19.30 uur en burgemeester C.J.M. de Bruin opent deze avond. Vervolgens legt mevrouw Geel diverse kwesties voor aan de raadsfracties en zal trachten duidelijkheid te laten verschaffen over verscheidene onderwerpen. Dat kan betrekking hebben op de landelijke bezuinigingen en wat dit voor de Papendrechters betekent of op zaken die in de eigen gemeente geregeld kunnen of moeten worden.

Jacobine Geel is tv-presentatrice, columniste en theologe. Ze werd geboren in Ambsterdam in 1963. Jacobine werkt voor de IKON, NCRV en af en toe voor de NOS.

Ze begon haar carrière bij het programma Wilde Ganzen. Ze kreeg vervolgens haar eigen programma Geel en was ze presentator van de programma’s Ritueel en Jacobine. Momenteel is ze regelmatig te zien als presentatrice van het programma Schepper & Co.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.