OBS De Knotwilg actief met media

15 februari 2012
OBS De Knotwilg actief met media

PAPENDRECHT - OBS De Knotwilg is met de groepen 1 t/m 5 gestart met het project MEDIA.

Op de basisschool moet er in iedere groep per leerjaar cultuureducatie worden gegeven. Dit bestaat uit diverse disciplines zoals dans – en drama, handvaardigheid, tekenen, muziek, cultureel erfgoed en media.

Het thema Media bevat diverse onderdelen zoals televisie, radio, krant, foto en film, computer, reclame enz.

Iedere groep werkt over een bepaald onderdeel en op eigen tempo en niveau. Ook wordt er binnenkort een excursie gemaakt naar Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Alle kinderen komen hier meer te weten over de geschiedenis en het maken van een film. Zij krijgen het verschil te zien tussen een 2D en 3D film.

Daarnaast komt TOBE diverse workshops geven over de televisie, bewegende standbeelden en het maken van een videoclip .Ook krijgen de kinderen workshops over radio en televisie van RTV Papendrecht.

Op woensdag 22 februari van 18.30 tot 19.30 uur is er een kijkavond, waarbij ook ouders van toekomstige leerlingen van harte welkom zijn.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.