Voorstelling theater Pombari in biliotheek

27 januari 2012
Voorstelling theater Pombari in biliotheek

PAPENDRECHT - Op vrijdagmorgen 27 januari kwamen 58 peuters met hun papa, mama, opa, oma of met het kinderdagverblijf naar de bibliotheek van Papendrecht. Als slot van de Nationale Voorleesdagen kwam theater Pombari een voorstelling geven, gebaseerd op het bekroonde prentenboek ‘Mama kwijt’. 

De kinderen luisterden vol belangstelling naar het verhaal. Maar ze moesten zelf ook aan de slag. Er werd gelachen, gezongen en gedanst! Voor velen was dit de eerste echte voorstelling in hun leven.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.