Weight Loss Challenge van start in Life Style Center

10 januari 2012
Weight Loss Challenge van start in Life Style Center

PAPENDRECHT - De Weight Loss Challenge heeft zich bewezen als een succesvolle methode om af te slanken. Een groot verschil met andere methodes is dat de deelnemers steun krijgen van een personal coach. Dankzij een initiatief van de Sliedrechtse Elly Korevaar is er nu een vaste locatie om de kilo’s te laten verdwijnen: het Life Style Center.

Elly Korevaar: “De afgelopen drie jaar heb ik gewerkt als personal coach voor Weight Loss Challenges. Ik heb ervaren hoe goed de methode werkt. Gedurende twaalf weken krijgen de deelnemers voorlichting over gezondheid, voeding en afslanken. Dat gebeurt groepsgewijs en in een gezellige sfeer waarin we ook een wedstrijdelement hebben aangebracht. De deelnemers krijgen een objectief beeld van de vorderingen door een combinatie van wegen en het meten van omvang en het vetpercentage. Samen met de steun van een personal coach is het een garantie voor succes.”
 
Gaandeweg kreeg Elly het idee om Weight Loss Challenges te concentreren op een vaste locatie. Zij vond een geschikt pand in het Businesspark Oosteind. Elly is ook distributeur van de producten van Herbalife en zij vond vier collega’s -ook personal coaches- die graag wilden participeren. Met de nodige zelfwerkzaamheid is er een fraaie ruimte ontstaan. Op vrijdag 6 januari opende zij vol trots haar Life Style Center. Gezamenlijk met de andere dames wordt de ruimte ook gebruikt voor andere doeleinden, zoals voorlichtingsbijeenkomsten voor distributeurs, coachavonden, etc.
 
Instappen
Het Life Style Center is onmiddellijk in gebruik genomen. Maandag 9 januari ging de eerste sessie van de Weight Loss Challenge al van start, op donderdag 12 januari begint de tweede. Het is overigens nog steeds mogelijk om in te stappen, ook al is de eerste avond gemist. Elly: “We praten nieuwe deelnemers bij en ook zij kunnen nog meedoen aan het wedstrijdelement. De kosten bedragen € 60,- voor de 12 weken, de winnaars krijgen een deel van de inleg terug.”
 
Open dag
Om iedereen vrijblijvend kennis te laten maken met het nieuwe Life Style Center is er op woensdag 18 januari een open dag van 10.00 - 16.00 uur. Er is die dag volop informatie over de Weight Loss Challenge, gezond ontbijten, afvallen, aankomen en sportvoeding. De Weight Lost Challenges vinden plaats op maandag van 19.30-21.00 uur en op donderdag van 13.30-15.00 uur. 
 
Het Life Style Center is gevestigd aan Buitendijks 15. Kijk voor meer informatie op www.lifestylecenter.nl
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.