Auto’s in de sloot

06 januari 2012

PAPENDRECHT - De politie stelt een onderzoek in naar twee auto’s die half in de sloot stonden. Het gaat om twee voertuigen die geparkeerd stonden op de carpoolplaats bij de Provincialeweg in Papendrecht.

Een van de eigenaren ging op donderdagavond 5 januari 2012 om ongeveer 19.00 uur weg bij zijn auto. Om 22.15 uur was hij terug en zag dat zijn auto en die ernaast stond half in de sloot lagen.

Het is waarschijnlijk dat een andere auto de twee voertuigen in het water heeft geduwd. Getuigen die iets zagen of weten kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.