Marco Knauff presenteert nieuw boek "Sluiproute"

03 januari 2012
Marco Knauff presenteert nieuw boek "Sluiproute"

PAPENDRECHT -  Met gepaste trots presenteert Uitgeverij BoekenBoet ‘Sluiproute’, de nieuwe thriller van Marco Knauff. Marco Knauff komt uit Papendrecht en debuteerde met de roman 'Een vorstelijk bestaan'. Hij publiceerde veel verhalen in Nederlandse en Vlaamse tijdschriften. Diverse keren behaalde hij een hoge notering bij verhalenwedstrijden. Zijn verhaal 'Gisteren, vandaag en morgen' is verfilmd en won de eerste prijs op een filmfestival. Voor onze Uitgeverij is het de eerste keer dat Knauff bij ons publiceert en zijn erg blij dat we deze auteur binnen ons fonds hebben mogen verwelkomen.

Over de auteur
Dat Marco Knauff kan schrijven is voor velen geen geheim. Ook in dit boek weet hij de lezer vanaf de eerste pagina te boeien. Het is niet voor niets dat FOK!.nl al eerder over hem schreef: ‘Een schrijver om in de gaten te houden!’ En dat doen vele mensen, getuige de verkopen die we al vanaf de eerste dag na introductie mogen verwelkomen. Zijn boeken worden goed ontvangen en leveren positieve recensies op. Voor wie ‘Sluiproute’ als kennismaking met deze auteur zal lezen, wordt zeker nieuwsgierig naar meer van zijn veelzijdig werk.

Niet alleen Marco is schrijver in Huize Knauff. Ook zijn vrouw Marian Werkman is auteur van diverse boeken. Van haar komt in de loop van 2012 ook een nieuwe titel uit. Het is een gedreven schrijversechtpaar, die naast lief en leed elkaar ook in het schrijven gevonden hebben.

Sluiproute
Het schijnbaar saaie leven van Miranda Meulenhof slaat volledig om als heer man Ben betrokken raakt bij een ernstig auto-ongeluk. Een ongeluk waardoor Ben in coma raakt en Miranda erachter komt dat zij niet de enige is met een geheim. Want waarom week Ben af van de route die hij zou moeten volgen? En wie was de bestuurder van de mysterieuze auto, die met hoge snelheid achter hem reed?

Miranda besluit op onderzoek uit te gaan. Met behulp van haar zus Karin komt ze stukje bij beetje achter de waarheid. Een waarheid die misschien beter verborgen had kunnen blijven. Een waarheid die haar hele werkelijkheid overhoop haalt. Als Miranda ontdekt wat Ben voor haar heeft verzwegen, neemt ze een beslissing. Eén die verstrekkende gevolgen heeft. Sluiproute is een intelligente thriller die de lezer niet loslaat, zelfs lang nadat de laatste pagina is omgeslagen.

ISBN: 9789491375057 | Prijs: € 18,50

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.