Debuutroman uitgereikt

06 oktober 2006
Debuutroman uitgereikt

PAPENDRECHT - Op woensdag 4 oktober vond in de Bibliotheek van Papendrecht de presentatie plaats van de debuutroman van Marco Knauff: 'Een vorstelijk bestaan'. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan dhr. P. Kaptein, voormalig wethouder van de gemeente Papendrecht.

Het boek vertelt het verhaal van Victor en Max, de eerste Siamese tweelingkoning van Nederland. Ondanks hun verschillende karakters proberen ze samen een oplossing te vinden voor problemen zoals overbebouwing, een falende gezondheidszorg, ingewikkelde regelgeving en toenemende onveiligheid. Pieter, een overspannen ex-leraar, heeft zo zijn gedachten over het koningshuis in het algemeen en de onafscheidelijke Victor en Max in het bijzonder.

Marco Knauff publiceerde vele verhalen in Nederlandse en Vlaamse tijdschriften. Eerder verscheen van zijn hand het Sinterklaasboek 'Daar wordt aan de deur geklopt' en de verhalenbundel 'Naar de rand van de wereld'. Ook won de verfilming van zijn verhaal 'Gisteren, vandaag en morgen' de eerste prijs in de landelijke NOVA-wedstrijd. In de boeken en verhalen van Marco Knauff blijken ogenschijnlijk alledaagse en herkenbare gebeurtenissen vaak nét even anders dan de lezer verwacht.

Kijk voor meer informatie op: www.marcoknauff.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.