Vief Sportief Peuterdans & Prinsessendans

28 december 2011
Vief Sportief Peuterdans & Prinsessendans

PAPENDRECHT - Vanaf 24 augustus is Vief Sportief volop aan het dansen met de peuters en prinsessen uit Papendrecht. Vief Sportief is in augustus gestart met deze vorm van dansen en de behoefte is enorm groot! Inmiddels heeft Vief Sportief meerdere groepen in Dordrecht, Hendrink Ido Ambacht en Oud-Beijerland. Vanwege het enorme succes zal vanaf januari 2012 het lesaanbod van Vief Sportief uitgebreid worden met Zumba en Zwanger Vief! 

Waarom peuter en prinsessendans?
Peuters houden van bewegen vertelt docent en eigenaresse Sylvia de Lang. Ze zijn volop in beweging en benaderen alles met een open blik. Plezier maken staat voorop en spelenderwijs wordt de totale ontwikkeling van de peuters gestimuleerd.  Samen met leeftijdgenootjes iets doen is heel gezellig en belangrijk! 
 
Wat doen ze? 
Drie kwartier zijn de peuters in de weer. De peuters krijgen allemaal een eigen plekje in de kring. Een les begint altijd met het wakker maken van het lichaam. 
Iedere les dansen we rond een thema. Elk thema wordt een aantal weken herhaald en uitgewerkt. Een fantasieverhaal met dans en muziek, variërend van peuterliedjes, K3 tot klassieke muziek. In de lessen wordt gebruik gemaakt van materiaal en muziekinstrumenten die het gevoel voor ritme, maat en melodie bevorderen. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvia de Lang, 
06-52461472 of viefsportief@gmail.com
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.