Nieuwe website voor Gemeente Papendrecht

21 december 2011
Nieuwe website voor Gemeente Papendrecht

PAPENDRECHT - Maandag 19 december was het dan zover, toen is de nieuwe website van de gemeente Papendrecht gelanceerd. De gemeente heeft de afgelopen jaren hoge prioriteit gegeven aan het verbeteren van de dienstverlening aan haar inwoners. De nieuwe website die een frisse en helder uitstraling heeft is daar een belangrijk onderdeel van.

Naast een volledig nieuwe vormgeving en indeling biedt de nieuwe website ook mogelijkheden om zaken snel en volledig digitaal met de gemeente af te handelen. Een aantal Papendrechtse wethouders maakt gebruik van Twitter, bijvoorbeeld Herman Nieuwstraten en Richard Korteland nieuw is dat hun berichten online te volgen zijn via de website. Uiteraard heeft de gemeente ook een Twitter account welke bereikbaar is via @PapendrechtGem Het adres van de webiste is www.papendrecht.nl

 
Maar een website is nooit klaar en daarom blijft de gemeente de ontwikkelingen op het gebied van digitale dienstverlening nauw volgen.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.