Drechtstreek en Jan Kroos nemen afscheid van elkaar

16 december 2011

PAPENDRECHT - Drechtstreek en hoofdtrainer Jan Kroos nemen aan het eind van het seizoen afscheid van elkaar.

Kroos heeft de club dan sinds de zomer van 2008 vier seizoenen gediend als trainer van het eerste elftal. Hij nam destijds het roer over van Aart Kersbergen toen de ploeg net was gepromoveerd naar de 3e klasse. Onder de leiding van Jan Kroos promoveerde Drechtstreek in 2010 voor het eerst in zijn geschiedenis naar de 2e klasse waar het meteen serieus meedeed in de strijd om een plek in de eerste klasse.

Voorzitter Joop Zwager steekt zijn waardering voor Jan Kroos niet onder stoelen of banken. “Jan heeft prima werk geleverd, kijk maar naar de resultaten, maar het wordt na vier seizoenen tijd voor een trainer die weer met een frisse blik met onze spelersgroep aan de slag kan. We gaan ons nu oriënteren op het zoeken naar een waardige opvolger van Jan”.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.