Majoor Bosshardt speldje voor Maurice Schaap en Danielle Bovenkamp

15 december 2011
Majoor Bosshardt speldje voor Maurice Schaap en Danielle Bovenkamp

PAPENDRECHT - Woensdag 14 december zijn zanger Maurice Schaap en vrijwilligster Daniëlle Bovenkamp gedecodeerd met een Majoor Bosshardt speldje met bijbehorend certificaat. Beide kregen de onderscheiding uit handen van Lisanne Vader en Meike van Steenis, medewerksters van het wijkcentrum Bij Bosshardt aan de Staringlaan in Papendrecht.

Zanger Maurice mocht de onderscheiding in ontvangst nemen voor de muzikale bijdrage die hij als artiest graag verleent aan het wijkcentrum Bij Bosshardt. Danielle Bovenkamp kreeg de onderscheiding voor haar inzet als vrijwilligster voor het wijkcentrum. Danielle is met heel veel  “aanstekelijke “enthousiasme betrokken bij verschillende activiteiten.

Een Majoor Bosshardt speldje wordt overhandigd aan een persoon die zich inzet om mensen dichter bij elkaar te brengen. Deze inzet moet onbezoldigd of zonder winstoogmerk gedaan zijn en merkbaar resultaat hebben. Dit resultaat hoeft niet tastbaar in geld of goederen te zijn, maar kan zich ook uiten in activiteiten die opvattingen over (kwetsbare) mensen (in de buurt) ten goede beïnvloeden. Het gaat er om afstanden tussen mensen te verkleinen en contacten onderling te verbeteren.

Foto: Pieter van de Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.