Bejaarde dame loopt beenbreuken op bij aanrijding

15 december 2011

PAPENDRECHT - Op woensdagavond 14 december 2011 werd op de Kennedylaan in Papendrecht een voetganger op het zebrapad aangereden door een auto.

Het slachtoffer, een vrouw van 76 jaar uit Papendrecht, liep daarbij ernstige botbreuken op aan haar onderbenen. Ze werd daarom door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist was een 22-jarige man uit Papendrecht. Hij was mogelijk afgeleid door zijn autoradio. De politie adviseert om altijd de aandacht op de weg te houden als u deelneemt aan het verkeer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.