Brandende auto mogelijk aangestoken

14 december 2011

PAPENDRECHT - Op dinsdagavond 13 december hoorde een vrouw een autoalarm afgaan op het Haagbeukhof. Toen ze naar buiten ging zag ze dat haar auto in brand stond. De vrouw, een 36-jarige vrouw uit Papendrecht, belde meteen 112. De brandweer heeft het vuur geblust. Omdat het vermoeden bestond dat het vuur is aangestoken is de auto weg getakeld, om door de politie te worden onderzocht op sporen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van deze brand en vraagt getuigen zich te melden bij de politie, via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.