Man bedreigt met messen en wordt aangehouden

13 december 2011

PAPENDRECHT - Op zondagavond 11 december heeft een 24-jarige man uit Papendrecht een buurtbewoner met twee keukenmessen bedreigd op de Stellingmolen in Papendrecht. Ook zou hij met bierflessen gooien. Daarop werd door het bedreigde slachtoffer direct 112 gebeld. De gealarmeerde politieagenten konden de verdachte bij zijn woning aanhouden. De vader van de man probeerde hem rustig te krijgen, maar alsnog probeerde hij zich tegen de aanhouding te verzetten. Door het doortastende optreden van de agenten zijn hierbij geen gewonden gevallen. Tijdens een onderzoek aan geparkeerde auto’s bleek dat er schade was aan een auto, mogelijk door een van de bierflesjes die de aangehouden man eerder had gegooid. De eigenaar van deze auto is benaderd voor het doen van aangifte.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.