Aanrijding op A15

12 december 2011

PAPENDRECHT - Op de A15 ter hoogte van Papendrecht zijn vrijdag rond 17.30 drie auto’s op elkaar geklapt.

 Een 41-jarige vrouw uit Dordrecht zag te laat dat het verkeer voor haar stil stond en reed tegen de auto voor haar die door de duw weer tegen de auto daarvoor aankwam. De vrouw uit Dordrecht raakte gewond. Zij werd met pijn op het borstbeen door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht waar ze een nacht ter controle moest blijven. Inmiddels is ze weer thuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.