Samenwerkingovereenkomst Fokker en IOP Slobbengors

09 december 2011

PAPENDRECHT - Op 8 december 2011 heeft de gemeenteraad van Papendrecht ingestemd met de samenwerkingsovereenkomst tussen Fokker en de gemeente. Dit besluit maakt de realisering mogelijk van een high-tech fabriek en het internationale hoofdkantoor van Fokker in Papendrecht. Tevens besloot de gemeenteraad tot het vaststellen van het integrale ontwikkelingsplan Slobbengors. Samen met sportverenigingen in het gebied, omwonenden en andere betrokkenen zal verder vorm worden gegeven aan het creëren van een ‘groene huiskamer’ in dit centrale gebied in Papendrecht.Wethouder Richard Korteland toont zich verheugd over het besluit van de gemeenteraad: “Dit is het resultaat van een intensief proces met vele betrokkenen. De gemeente en Fokker zijn beide winnaars: hoogwaardige industrie, duurzame arbeidsplaatsen, een impuls voor de regionale werkgelegenheid, een internationaal hoofdkantoor op een prachtige plek en een mooie groene invulling van Slobbengors voor re creatie en sport worden mogelijk door deze samenwerking en dit raadsbesluit.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.