Street Spirit op de Kerstmarkt

09 december 2011

PAPENDRECHT - Vrijdag 16 en zaterdag 17 december wordt er een echte, sfeervolle kerstmarkt in Papendrecht georganiseerd. De Papendrechtse band STREET SPIRIT zal ook optreden tijdens dit evenement. Vrijdag 16 december tussen 15.15 en 16.15 uur zal STREET SPIRIT te horen en te zien zijn op het grote podium wat op het marktplein van Papendrecht opgebouwd gaat worden.

STREET SPIRIT brengt de juweeltjes uit de popmuziek op eigen wijze in een intieme sfeer die prima aansluit op de kerstdagen. Speciaal voor dit optreden zal de band enkele kerstsongs doen ! Verder komen er songs langs van o.a. Sting, Phil Collins, Venice en Steely Dan. STREET SPIRIT bestaat uit ;

Niek Graumans ; piano, keyboards

Erik Bansberg ; percussie

Roger Eilbracht ; zang, basgitaar

Frank de Boer ; zang, gitaar

Peter Bansberg ; vibrafoon

 

Kijk voor meer info over de band en de kerstmarkt op ;

www.streetspiritmusic.nl

www.kerstmarktpapendrecht.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.