Hennep in woning gevonden

07 december 2011

PAPENDRECHT - De politie heeft in een woning aan de Watermolen in Papendrecht hennep gevonden. Het ging om een hoeveelheid henneptoppen. Deze lagen in een vaste kast ingericht als drogerij. Agenten gingen op dinsdagavond 6 december 2011 naar de woning. Ze hielden de 23-jarige bewoner aan.

Verder vonden de politiemensen allerlei kleding en schoenen. De politie nam dit ook in beslag en onderzoekt de herkomst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.