Bakfiets voor Bijdehand

05 december 2011
Bakfiets voor Bijdehand

PAPENDRECHT - Eindelijk is het dan zover! Afgelopen zomer hebben de kinderen met hun juffen hard gewerkt aan een  kunsttentoonstelling. Tijdens het jaarlijkse zomerfeest zijn veel zelf gemaakte kunstwerken verkocht aan ouders en opa’s en oma’s. Samen met een extra financiële aanvulling van Wasko, leverde dit voldoende geld op om de lang gewenste bakfiets te kunnen aanschaffen.

Alle kinderen van Bijdehand kunnen nu gaan genieten van een grotere omgeving dan alleen het plein. Natuurlijk kunnen ook andere locaties gebruik gaan maken van deze prachtige bakfiets en kunnen zij elkaar opzoeken. Wat dacht je van gezellig op de fiets naar Trossen Los om daar met de andere kinderen te spelen, zodat de kinderen van Trossen Los ook een rondje op de fiets kunnen maken. Of  wat dacht je van gezellig naar het park of de kinderboerderij?

Het afleveren van de bakfiets kreeg een extra feestelijk tintje omdat Zwarte Piet de bakfiets kwam bezorgen met extra cadeaus op het plein van Bijdehand. Dat was natuurlijk een feest!

Wij zijn enorm blij met deze aanwinst en we verwachten veel op pad te gaan met deze mooie bakfiets. Hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan de realisering van dit  geweldige project!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.