Honden VVHP vieren Sinterklaasfeest

05 december 2011

PAPENDRECHT - Op zaterdag 3 december hebben de hondensporters van de Vereniging van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP) met hun hond de afgelopen zondag op een leuke sportieve wijze sinterklaas hebben gevierd.
Samen met een Zwarte Piet werd er veel plezier gemaakt. Tussendoor werden de honden expres door Zwarte Piet ontregeld zodat ze geen oog meer voor de baas hadden.
 
Er werden leuke spellen voor beide groepen deze ochtend georganiseerd zoals Stoelendans en blikje blikje blikje. De hond mocht zijn eigen doekje tussen de andere opgehangen spullen zoeken. Lucky, DuckyLizzy en Rocky kregen dit voor elkaar. Kwanto, Malou,  Dapper en Bobby konden dit met een beetje hulp en de andere honden vonden het wel best en hadden hun blik ergens anders op gericht.
 
Er werd ook geapporteerd zoveel mogelijk attributen binnen 1 minuut. En dat onderdeel won Beau, hij had er maar liefs 11 stuks net zoals in het voorjaar.
 
Het werd een leuke ochtend voor baas en hond. De koffie en chocomel met koek stond klaar en de honden hadden er zichtbaar van genoten deze morgen.
 
Volgende week wordt er weer een bekerwedstrijd gehouden en wel van één van de moeilijkste onderdelen van Sport en Spel ”Distance Controll” Het appèl hebben op de hond. Dat is met zo weinig mogelijk commando’s de hond commando’s uit laten voeren.
Dit onderdeel wordt dan ook zwaar beoordeeld en is een belangrijk onderdeel binnen Sport en Spel. Alle honden moeten dit parcours los doen en dit vergt veel voor baas en hond.
 
Voor informatie zie www.bezichtig.nu/vvhp
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.