Wijkagent Jolanda van Putten stelt zich voor

02 december 2011
Wijkagent Jolanda van Putten stelt zich voor

PAPENDRECHT -“In september 2011 ben ik als wijkagent begonnen in Papendrecht, om precies te zijn in de wijk Westpolder / Het Eiland. Door wisselingen in ons team ( 1 wijkagent met pensioen en twee nieuwe wijkagenten) is er een nieuwe wijkverdeling tot stand gekomen.

De wijk waarin ik werk bevindt zich in het deel dat omgeven word door de Rembrandtlaan, Veerweg, Aviolandapad en Noordhoek.

Inmiddels werk ik al weer 22 jaar bij de politie, waarvan de laatste 6 jaar als wijkagent in Zwijndrecht. De gemeente Papendrecht ken ik nog niet erg goed, maar in ons werk raken we in grote lijnen vrij snel ingeburgerd en inmiddels heb ik al veel van Papendrecht en zijn bewoners mogen zien en horen.

Wellicht heeft u mij al eens in de wijk voorbij zien fietsen. Tijdens mijn surveillance ben ik met regelmaat door bewoners in de wijk even aangesproken. Dat heb ik als zeer prettig heb ervaren.Het is namelijk van belang dat ik weet wat er speelt en leeft in de wijk en wie kan mij dat beter vertellen dan u, de wijkbewoner zelf.

Blijf dit dus vooral doen! Uiteraard kunt u mij ook bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 of via de e-mail op www.politie.nl

Vriendelijke groet en tot ziens in de wijk!”

Jolanda van Putten
Wijkagent Westpolder / Het Eiland, Papendrecht.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.