Groot Sinterklaasfeest in Bij Bosshardt

02 december 2011
Groot Sinterklaasfeest in Bij Bosshardt

PAPENDRECHT - Vol verwachting klopten ruim 60  kinderharten afgelopen woensdagmiddag 30 november.

Bij Wijkcentrum Bij Bosshardt aan de Staringlaan kwam Sinterklaas speciaal voor hen op visite samen met Hoofdpiet en Huispiet.
Sinterklaas en het grote boek zijn natuurlijk onafscheidelijk en het bijzondere was dat alle kinderen erin stonden. Sinterklaas wist niet alleen wat over de kinderen, maar soms ook leuke anekdotes over de papa’’s en de mama’’s te vertellen. Nadat de kinderen allemaal bij Sinterklaas waren geweest brak het grote moment aan waar menig bezoekertje naar uitkeek. Ze mochten van de Sint een cadeautje in ontvangst nemen die de Rommelpiet ‘s nachts al stiekem had bezorgd.
 
Foto (door Pieter van den Berg): de verwelkoming van de Sinterklaas door Danielle van Bovenkerk en Hannah van der Snoek.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.