Leerlingen Nikita op NK Majotte 2011

30 november 2011

PAPENDRECHT - De leerlingen van Papendrechtse twirler Nikita Eicker, staan aankomende zaterdag op het NK majorette 2011. Het NK wordt gehouden in Almere. De leerlingen van Nikita komen uit voor Showgroep Dordrecht. 

Solist Serena de Man komt uit de junior basis klasse ne heeft daarmee 32 tegenstanders. Zij doet haar solo op een mooi drama liedje. 

Ook gaat het duo Serena de Man en Iris van der Ster op. Uitkomend in de klasse duo majorette junior midden. Zij hebben ook een aantal tegenstanders. Ook zij hebben een super mooi drama lied gekomen om mee uit te komen. 

 

Nikita; ik wil mijn meiden heel veel succes wensen, ik weet dat ze het kunnen. Ik ben super trots op ze, ze hebben er heel hard voor gewerkt. 

 

Nikita staat zelf 10 en 11 december op de voorrondes NK twirl in Lelystad met haar solistische onderdelen. Ook neem Iris deel met haar solo aan het NK twirlen. Beide hebben ze vele tegenstanders. Als ze doorkomen dan staan ze op het NK twirl in Amsterdam op 14 en 15 januari 2012.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.