Geplaatste LED paal Wilgendonk in het donker

29 november 2011
Geplaatste LED paal Wilgendonk in het donker

PAPENDRECHT -  Op 23 november hebben wethouders Joke Reuwer (milieu) en Kees Koppenol (openbare ruimte) de eerste LED-verlichting aangebracht bij winkelcentrum Wilgendonk.

Voor het college van burgemeester en wethouders is duurzaamheid één van de speerpunten conform het coalitieakkoord. Een nieuwe duurzame techniek in de openbare verlichting zijn LED-lampen met nieuw ontworpen armaturen. Winkelcentrum Wilgendonk heeft de primeur in Papendrecht.

Het nieuwe armatuur heeft qua vorm veel weg van een ronde disk met aan de onderzijde 17 lampjes en is door de platte vorm kenmerkend als LED-verlichting

Foto: Pieter v. d. Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.