Drie sprintkampioenen bij de Geul.

28 november 2011

PAPENDRECHT - Dit weekend werden in Dordrecht de regionale sprintkampioenschappen gehouden. Elke leeftijdscategorie komt drie keer aan de start en de snelste 16 (bij de ouderen) of 24 (bij de jongeren) zwemmers per leeftijdscategorie mogen starten. Er worden alleen 50 meters gezwommen en de inzet is de titel “ kring sprintkampioen”.

Drie zwemmers van de Geul slaagden erin deze titel in de wacht te slepen. Bij de heren was Ivan van Omme op de 50 school alle concurrenten te snel af en zijn tijd van 31.23 betekende tevens een nieuw clubrecord bij de heren op deze afstand. Jesse de Win veroverde de titel op de 50 school bij junioren 4 en Thomas Verhoeven pakte het goud en de titel op de 50 vrij bij junioren 3. Ook hij pakte met 26.55 een clubrecord op deze afstand en wel voor jongens onder 14 jaar.

Bij de heren was er ook nog zilver voor Ivan van Omme op de 50 rug en op de 50 vlinder ging het zilver naar Jasper de Win.
In de categorie jongens jeugd pakte Tim Muller het brons op de 50 school.

Jesse de Win was op de 50 rug bij junioren 4 goed voor zilver en zijn tijd van 30.67 leverde hem het clubrecord voor jongens onder 15 jaar op. Op de 50 vlinder zwom hij in een mooi PR naar de vierde plaats.

Thomas Verhoeven was goed op dreef deze middag: op alle drie de afstanden slaagde hij erin zijn tijd te verbeteren en hij ging op de 50 school en de 50 rug met het brons aan de haal. Yaro Roodenburg en Joran Bakema zetten beiden een PR op de klokken op de 50 school.

In de categorie jongens junioren 2 zwom Bas van Middelkoop drie PR’s. Ben Muller pakte in een mooi PR de vierde plaats op de 50 vrij en Max Muller liet op deze afstand ook een PR noteren.

Bij de dames was er een PR voor Pauline Tieleman op de 50 school.

Carmen Muilwijk veroverde bij meisjes senioren het brons op de 50 rug.

In de categorie meisjes jeugd zwom Sophia van Maren PR’s op de rug en de school, Emese Ramstijn zette op de 50 school een PR op de klokken.

Sabrina de Graaf verbeterde zich op alle drie de afstanden bij meisjes junioren 3 en Iris van Valen liet een PR noteren op de 50 vlinder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.