Vrijwilligersprijs november naar Natuur- en Vogelwacht

28 november 2011
Vrijwilligersprijs november naar Natuur- en Vogelwacht

PAPENDRECHT - De vrijwilligersprijs van de gemeente Papendrecht is in de maand november gegaan naar Natuur- en vogelwacht ‘De Alblasserwaard’.

Herman Nieuwstraten, wethouder vrijwilligerswerk, reikte de cheque uit aan een enthousiaste knotploeg. De prijs van € 250,- zal goed worden besteed, maar daar gaan de leden van de knotploeg nog met elkaar over spreken.

De vrijwilligersprijs is een waardering voor het werk dat is gericht op het in stand houden van het waardevolle landschap van de Alblasserwaard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.