Hond doodgereden aan Parallelweg

21 november 2011
Hond doodgereden aan Parallelweg

PAPENDRECHT - Op zaterdagmiddag is er aan de Parallelweg in Papendrecht een hond doodgereden door vermoedelijk een tractorbestuurder.

Een automobiliste die de hevig bloedende hond aantrof verklaarde wel een tractor te hebben zien rijden maar onbekend is of deze iets met de aanrijding te maken heeft.

De politie heeft de hond van de weg gehaald en in een deken gewikkeld. De dierenambulance heeft vervolgens de hond opgehaald.De politie is in de omgeving de woningen af gegaan op zoek naar de eigenaar van de hond, onbekend is of deze ook is gevonden.

Foto: Pieter van den Berg

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.