Ramkraak bij juwelier Smit

21 november 2011
Ramkraak bij juwelier Smit

PAPENDRECHT - Inbrekers zijn met een auto juwelierswinkel Smit binnengereden. Ze veroorzaakten veel schade maar de buit lijkt vooralsnog mee te vallen. De inbraak gebeurde op maandag 21 november 2011 omstreeks 03.30 uur bij de winkel op de Meentpassage in Papendrecht. In de roodkleurige auto zaten twee verdachten die op een gegeven moment weer wegreden. Verschillende politievoertuigen gingen direct in de omgeving op zoek naar de verdachten. 

Op de Burgemeester Keijzerweg controleerden agenten een 20-jarige automobilist uit Roosendaal. Deze gaf in eerste instantie een valse naam op. Ze hielden hem aan omdat in zijn auto inbrekerswerktuigen lagen en zetten hem in de politiewagen. Toen de man hoorde dat hij mee moest naar het bureau trapte hij naar een agente die direct de deur van de politiewagen dichtdeed. Vervolgens sloeg de verdachte het raam uit de autodeur. Hierdoor kreeg de politievrouw glas in haar gezicht. 

Het onderzoek moet uitwijzen of de 20-jarige man iets te maken heeft met de inbraak bij de juwelier. De politie zoekt getuigen die iets van de inbraak gezien hebben of de roodkleurige auto hebben zien rijden in de buurt van de Meentpassage. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Foto’s: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.