Fietser wijkt uit en rijdt tegen een boom

21 november 2011

PAPENDRECHT - Een 39-jarige racefietser uit Alblasserdam is op zaterdagmiddag 19 november gewond geraakt bij een ongeval.

De man fietste op de Matenase Scheidkade in Papendrecht, toen hij om onbekende reden moest uitwijken. Hierdoor slipte hij en belandde tegen een boom. Hij is voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Pieter van den Berg

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.