Bestuurder zwarte personenauto rijdt door

18 november 2011

PAPENDRECHT -De politie is op zoek naar de bestuurder van een kleine zwarte personenauto. Deze bestuurder reed na een ongeval door. Het ongeval gebeurde op donderdag 17 november 2011 rond 11.00 uur op De Vang in Papendrecht. Daar reed een 17-jarig meisje uit Hendrik-Ido-Ambacht op haar scooter. Achterop zat een 16-jarig meisje uit Dordrecht. In de bocht met de Onderslag ging het mis. Een zwarte personenauto reed het meisje tegemoet en kwam in de bocht op haar weghelft terecht. De auto raakte de bromscooter waardoor deze viel. Het meisje had een pijnlijk been en klaagde over hoofdpijn. Het meisje dat achterop zat raakte niet gewond. De scooter was zwaar beschadigd. De auto reed na het incident door. De politie verzoekt deze bestuurder of getuigen contact op te nemen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.