Tassen vol met verzorgingsproducten

15 november 2011
Tassen vol met verzorgingsproducten

PAPENDRECHT -  Agenten hebben vier inzittenden van een auto aangehouden. In deze auto stonden tassen vol met verzorgingsproducten die mogelijk gestolen zijn.

De politiemensen controleerden op maandagmiddag 14 november 2011 de auto op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Ze zagen direct de tassen achterin staan met daarin onder andere tubes tandpasta en shampoo. De agenten hielden de vier mannen van 20, 22, 24 en 26 jaar uit Litouwen aan voor heling. De auto waarin de vier reden nam de politie in beslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.