PKC D1 veldkampioen

14 november 2011
PKC D1 veldkampioen

PAPENDRECHT - Inmiddels is het zaalseizoen weer begonnen maar we konden dit bericht niet voorbij laten gaan. D1 is op het veld kampioen geworden. 

Inmiddels is de D-selectie weer volop aan het trainen om ook van het zaalseizoen iets moois te maken. D1 en D2 hebben dit zaalseizoen nog een goede reden om de wedstrijden te winnen. Zij steunen doormiddel van sponsoring de stichting Spieren voor Spieren.
Bij iedere wedstrijdpunt die zij behalen wordt er een bedrag opgehaald voor de stichting.

Hopelijk brengt D1 het er komend seizoen weer net zo spetterend vanaf. In ieder geval kunnen ze tevreden terugkijken op afgelopen competitie.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.