Automobiliste naar ziekenhuis na ongeval

09 november 2011

PAPENDRECHT - Een 40-jarige automobiliste uit Gorinchem is na een ongeval overgebracht naar een ziekenhuis. Ze reed op dinsdagmiddag 8 november 2011 over de rijksweg A15 bij Papendrecht. Door filevorming reed het verkeer langzaam en de vrouw remde op tijd af. Dat deed een 40-jarige autobestuurder uit Rotterdam niet en deze botste met de auto tegen het voertuig van de vrouw. Door de klap had zij veel last van haar nek. Daarom bracht een ambulance haar voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Gorinchem.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.