Bruidsbeurs Zuid Holland in Golden Tulip

07 november 2011

PAPENDRECHT - Bruidsbeurs Zuid-Holland organiseerde op zondag 6 november een sfeervolle Bruidsbeurs in het Golden Tulp Hotel in Papendrecht.
Naast het beleven van de romantische sferen konden bezoekers ook terecht voor informatie over o.a. bruidsjaponnen, weddingplanner, trouwringen, fotografie, entertainment, trouwvervoer, trouwkostuums, bloemen, huwelijksdagverzekering, sieraden. 

De bezoekers werden tevens getrakteerd op het prachtige glossy magazine “Huwelijk in Zuid-Holland”, twee spetterende bruidsshows, optredens, demonstraties en verschillende beursaanbiedingen.

Na afloop ontving iedere bezoeker ook een goody bag met producten en aanbiedingen van de exposanten. 

 
Foto’s: Pieter van den Berg
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.