Aanrijding tussen automobilist en snorfietser

07 november 2011

PAPENDRECHT - Op maandagmorgen heeft een aanrijding plaatsgehad tussen een snorfietser en een personenauto op de rotonde Burgemeester/Keijzerweg in Papendrecht ter hoogte van de randweg N3. Een 18-jarige jongeman uit Ridderkerk werd geschept door de auto op de oversteekplaats voor voetgangers en fietsers op de rotonde. Hij klapte op de voorruit van de auto en viel daarna op het wegdek. De auto werd bestuurd door een 42-jarige man uit Papendrecht. De snorfietser werd voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Hij heeft gelukkig geen ernstig letsel. De automobilist kwam met de schrik vrij, vermoedelijk heeft hij de jongeman over het hoofd gezien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.