Geen periodetitel voor Drechtstreek

31 oktober 2011
Geen periodetitel voor Drechtstreek

PAPENDRECHT - Het is Drechtstreek zaterdag tegen Altena niet gelukt om de eerste periodetitel van het seizoen binnen te halen door niet verder te komen dan een gelijkspel. Het was WNC die de titel verdiende met een 4-6 uitoverwinning tegen Groote Lindt. De elf van trainer Jan Kroos bleken niet in staat om de Altena muur te slechten. Zij kwamen niet tot scoren ondanks dat de wedstrijd zich voornamelijk afspeelde op de helft van de tegenstander. Er waren voor Drechtstreek kansen genoeg maar de goed keepende doelman Ronald Oskam hield stand. De bal werd enkele malen van de doellijn gehaald door verdedigers en de stand bleef maar 0-0.

In de tweede helft betrok Altena opnieuw de verdedigende stellingen en opnieuw wist Drechtstreek er niets tegenover te stellen. Het lukte Altena om Drechtstreek volledig uit hun spel te halen door de snelheid - waar Drechtstreek het vaak van moet hebben – uit de wedstrijd te halen en daardoor het  spel te ontregelen. Er waren veel blessuremomenten en trage spelhervattingen maar Drechtstreek wist hier niets tegenover te stellen. Doelpogingen van Leon van Dalen en John den Dunnen mochten niet baten. De ene ging naast het doel, de andere werd gestopt door doelman Oskam.
 
Zaterdag speelt Drechtstreek thuis tegen Groote Lindt. Aanvang 14:30 uur. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.