Jongerencentrum Upstairs maakt doorstart

28 oktober 2011
Jongerencentrum Upstairs maakt doorstart

PAPENDRECHT - Upstairs is een christelijk jongerencentrum in Papendrecht dat gerund wordt door stichting “De Schor”. Het bestuur en de medewerkers, allen afkomstig uit verschillende kerken, willen zich hier inzetten voor de jongeren uit Papendrecht. In Upstairs willen de medewerkers hen een veilige plek bieden waar ze zich gerespecteerd en veilig voelen.

Het pand staat aan de Bosch, een oud stuk dijk in het centrum van Papendrecht en telt drie verdiepingen. Op dit moment wordt de bovenverdieping gerenoveerd en ingericht als ontmoetingsruimte. Dijkniveau en kelder zijn zeer verouderd en dringend aan renovatie en modernisering toe. Hiervoor (maar ook voor de bovenruimte) zoekt Upstairs sponsoren voor financiële middelen of materiële zaken. 
 
Tekort
Bert van Rooden legt uit: “Onze belangrijkste inkomstenbronnen op dit moment zijn de verkopen aan de bar en de acties die we organiseren om geld binnen te halen. Desondanks was er in 2010 een tekort van € 2000,-. Via machtigingskaarten kunnen mensen aangeven hoeveel ze ons maandelijks willen sponsoren. U kunt ons werk steunen met een gift of door ons te helpen aan materiële zaken.
Een gift kunt u overmaken op Rabobank 35.30.72.311 t.n.v. Stichting de Schor.”
 
Heropening
Op zaterdag 12 november opent Jongerencentrum Upstairs om 20.30 uur opnieuw zijn deuren voor de jeugd van Papendrecht en omstreken, want de bovenruimte is dan weer beschikbaar. En iedereen vanaf een jaar of 13 is dan ook hartelijk welkom om dit feest, met als thema "Flower Power", mee te vieren. Ook zal een muzikale verrassing aan deze heugelijke gebeurtenis meewerken. 
 
Upstairs is open op vrijdag-/ en zaterdagavonden om 20:30 uur en 22:00 uur. Bezoek voor meer informatie de website: www.jcupstairs.nl
 
 
 
Foto: Pieter van den Berg
 
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.