Bijna 1000 volgers voor Twitter account Drechtsteden

26 oktober 2011
Bijna 1000 volgers voor Twitter account Drechtsteden

PAPENDRECHT - Papendrecht.net is al ruim een jaar actief op Twitter. Alle nieuwsberichten verschijnen op www.twitter.com/drechtsteden. Deze lijst heeft inmiddels 977 volgers en zal dus binnenkort de grens van 1000 volgers gaan verbreken!

Niet alleen het nieuws van Papendrecht.net staat erop, maar ook van de collega’s Dordrecht.net, Zwijndrecht.net, Ambacht.net en Alblasserdam.net.
Daar past maar één actie bij:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.