Schoonmaakactie Staringlaan nrs 290 t/m 480

26 oktober 2011
Schoonmaakactie Staringlaan nrs 290 t/m 480

PAPENDRECHT - Zaterdag 29 oktober steekt Woonkracht10, samen met twaalf vrijwilligers van stichting Present en de bewoners, de handen uit de mouwen in de Staringlaan in Papendrecht. Zo worden op deze dag de galerijen van de flats flink geboend. Om 9.30 uur wordt gestart in de galerijen met huisnummers 290 t/m 384. Vanaf 12.30 uur zijn de galerijen met huisnummers 386 t/m 480 aan de beurt. 

Verantwoordelijkheid 
Met deze actie wil Woonkracht10 bewoners stimuleren gezamenlijke verantwoordelijkheid te nemen in het zorgen en schoonhouden van hun woongebouw. “We kunnen het niet alleen. Juist door sámen met bewoners zorg te dragen voor plezierig wonen bereiken we erg veel”, aldus vestigingsdirecteur Wim van den Herik. “Ook het ontmoeten en kennen van je buurman of –vrouw speelt een belangrijke rol bij plezierig wonen. Deze Doe Mee-actie daagt de bewoners uit om met elkaar in gesprek te gaan”. 
 
Alles schoon
De schoonmaakactie houdt in dat de galerijen worden vrijgemaakt van spullen en obstakels, de vloeren worden schoon geschrobd en de ramen en kozijnen worden gewassen. Iedereen die zijn steentje bijdraagt wordt getrakteerd op een hapje, koffie, thee en fris.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.