Dhr. Wim Koolwaaij vannacht overleden

23 oktober 2011
Dhr. Wim Koolwaaij vannacht overleden

PAPENDRECHT - Zojuist heeft de familie bekend gemaakt dat de heer Wim Koolwaaij zondagnacht is overleden aan de gevolgen van een slopende ziekte. Op 19 januari kwam het echtpaar Koolwaaij in het nieuws omdat ze in de Nationale Vriendenloterij de hoofdprijs hadden gewonnen.

De heer Koolwaaij is 75 jaar geworden.

Wij wensen mevrouw Koolwaaij, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe bij dit verlies.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.