Karwei voor Drechtstreek niet af

17 oktober 2011
Karwei voor Drechtstreek niet af

PAPENDRECHT - De uitwedstrijd van Drechtstreek tegen Schelluinen zal binnenkort moeten worden uitgespeeld omdat scheidsrechter Van der Linde in de 57ste minuut af moest haken met een dijbeenblessure. Omdat er binnen de daarvoor benodigde tijd geen vervanger was gevonden, konden de spelers hierdoor al vroeg gaan douchen.

De score in de wedstrijd werd al in de derde minuut geopend door Schelluinen speler Bart van den Bosch die de nog niet erg attente verdediging van Drechtstreek handig omspeelde en de 1-0 aantekende. Zo’n tien minuten later leek de 2-0 binnen bereik maar Timo Epping kon redding brengen. Na die wat moeizame eerste periode kwam Drechtstreek duidelijk beter in het spel. Wesley Kiel was dicht bij de gelijkmaker maar zijn schot ging net voorlangs. Tien minuten voor rust kwam de gelijkmaker van de voet van Remco Koremans die op aangeven van Timo van der Want hard uithaalde van net buiten het zestien meter gebied. In de tweede helft leken de krachten van Schelluinen wat af te nemen en Drechtstreek zette de tegenstander stevig onder druk.  In de 51ste minuut was het Peter van de Merwe die de stand uitbouwde naar 1-2. Het had er alle schijn van dat er spoedig meer doelpunten zouden volgen totdat de scheidrechter na een eerder blessurebehandeling aangaf niet verder te kunnen spelen.

 Waarschijnlijk zal de wedstrijd al komende zaterdag worden uitgespeeld want dat is de eerste inhaaldag van het seizoen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.